Oferta iernii! Primiti 30% reducere pentru serviciile video-foto, pana la 31.03.2020

Vom spune doar ca suntem o echipa specializata in servicii video si foto profesioniste cu o experienta de lucru de 13 ani, formata din tineri profesionisti care au avut sansa sa se specializeze si sa lucreze cu cele mai performante tehnologii din domeniul video si fotografic, ceea ce a adus un plus de cunostinta si experienta in ceea ce facem acum.

Cel mai important lucru este pasiunea ce ne leaga in tot ceea ce facem, si avem convingerea ca acolo unde este pasiune, restul vine de la sine. Stim ca fiecare eveniment este atit deosebit cit si distinct, deaceea vom realiza totul in asa fel incit, amintirea acelui moment, sa va poarte din nou usor, spre acele clipe intens traite de Dumneavoastra, intr-o maniera cu totul si cu totul unica.


Povestea mea se referă la emoțiile și frumusețea senzuală dintre două persoane în dorinta lor de a deveni una. Așa definesc eu videografia filmului de nunta. Astfel definesc modul meu de viață.
Numele meu este Sandu, și aceasta este mica mea bucată de lume pe care o numesc Studioul Videograf. Și da, povestea mea începe de undeva adânc în inima mea, care bate la familie - soția mea și trei copii minunați, pe care îi iubesc enorm.

 

Studioul "Videograf" va ofera servicii video - foto profesioniste la toate evenimentele importante din viata Dumneavoastra, fie ca este vorba de mult asteptatul moment al nuntii, sau nasterea primului copil. Fotografii realizate in studio, la domiciliul Dumneavoastra sau in orice alta locatie aleasa de comun acord. Deasemenea suntem prezenti la manifestarile culturale, festive, oficiale, sau particulare.

 


+373 69005100
videografmd@gmail.com 

 

videograf.md